Täällä taas, ja lompsakin on löytynyt=) pankkitunnarit hukassa kitenkin edelleen ja muita pikku juttuja. Olen siivonut kaappeja ja tehnyt vaikka mitä löytöjä. Pitänee varmaan kesällä pitää jonkunlainen pihakirppis..aivan tolkuttomasti tavara joilla ei tee mitään. Jonkun roska on jonkun aarre..niinhän se menee.

 

Eilen haave sai taas siivet kun kävimme katsomassa maapallon suloisinta mummon mökkiä...ympärillä vain metsä ja pupu loikki pihassa, linnut lauloivat...oi sitä rauhaa ja idylliä ja ennenkaikkea sinä ei ole raja naapuria! Tässä lähiö asumisessa vaikkakin maalla,  on se asia eniten minua ärsyttänyt kun naapurit leikkaavat joka kesäksi aidan metrin korkeudelle...siinä on sitten pakko katsella naapuria koko hiton kesän, antautua kohteliaisiin rupattelu tuokioihin hyi hyi hyi...ukko ei taida haluta tästä pois...eilisessä tuvassa oli vikana se että siellä on kesällä HYTTYSIÄ =O ...voihan...minä vain uneksin edelleen...elän haavemaailmassa kuulema. mutta saahan sitä uneksia, se sentään ei maksa.

 

Ulkona on oltava toppavaatteissa, hyytävä pojoistuuli...tällaista suomen kesää taas(ko) on tulossa? tosi kurja...=( laitoin pullataikinaa kulhoon, kohta lähden vaeltamaan noiden koirieni kanssa metsään, suunnittelin meneväni eräälle laavulle paistamaan tikkupullaa ja keittämään notski kahvit..vaikka ilma on todella kylmä...pitää vain pukeutua sitten lämpimästi ties vaikka luntakin alkaa satamaan illemalla?

 

Uni ei ole meinannut taaskaan tulla iltaisin, saatan valvoa vaikka kello neljään. Yöllä piirtelen ja luen, mietin asioita hiljaisuudessa piilee monta luovaa ratkaisua.